Új trend hódít a sztárok között: ezúttal Jennifer Garner muttatta meg, milyen volt 15 évesen

Jennifer Garner is csatlakozott a „Teenage dirtbag” trendhez, aminek lényege, hogy kínos kamaszkori fotókat osszunk meg magunkról. A színésznő pedig nem is akármilyen gyöngyszemekkel örvendeztetett meg minket!

Sokan mondják, hogy a Tiktok csak a tizenévesek közösségi oldala. Azonban – mindannyiunk örömére – Jennifer Garner nem ezen a véleményen van. És, ha a követőit nézzük, igaza is van. A tinédzseréveibe kalauzoló videót például 8,4 millióan látták már. A képes összeállítás alatt stílszerűen a Wheatus 2000-es Teenage dirtbag című dala szól, miközben megismerhetjük Jennifer Garner sokszínű kamaszkorát. Ugyanis láthatunk fotót arról, ahogy szaxofonozik, balettozik, éppen Dorothyként tündököl az Ózban vagy apácaként pózol. A nosztalgia pedig inkább édes, mint kínos. Bár egy-két fotón azért láthatjuk a bohókás kamaszlányt még bandzsítani is. Rögtön kedvet kaptunk mi is elővenni a régi fotóinkat!

@jennifergarner 🤷🏻‍♀️ #teenagedirtbag ♬ Teenage Dirtbag – Sped Up (and she doesn’t give a damn about me) (Sped Up) – Wheatus

Hirtelen 50?

Ki mondaná meg, hogy Jennifer Garner már 50 éves? A színésznő áprilisban ünnepelte 50. születésnapját, amelyre az egész családja odautazott: a szülei, nővérei, az unokahugai és -öccsei is meglepték. Természetesen, a saját gyermekei mellett. Persze, nemcsak nekünk nehéz elhinni, hogy Garner már 50 éves, hanem a szereplőtársainak is. Mark Ruffallo – akivel a Hirtelen 30 és az Adam project filmekben játszott együtt a színésznő – nemrég azt nyilatkozta, hogy sosem gondolná, hogy „Jen” már 50 éves.

A titkos elixír

Habár a színésznő a természetesség híve, azért ő is odafigyel a bőrápolásra, aminek meg is látszik az eredménye. Garner a szépségtitkairól nemrég a People magazinnak mesélt, amiben – mint Neutrogena nagykövet – a retinolos szérumkapszulákról is áradozott. „Egy ponton észreveszed, hogy „Hoppá! Öregszem!” Ilyenkor van szükség egy kis retinolra… Én imádom! A 30-as éveimben ölni tudtam volt érte. Ez a kezdőknek tökéletes. Lassan kezdj bele, minden másnap.” – tanácsolta a színésznő. Persze, a retinol és a bőrápolás mellett a jókedv is biztosan hozzátartozik Garner életfilozófiájához, már ha a Tiktok-csatornáját vesszük alapul, ahol a szórakoztató videók mellett recepteket, és hasznos háztartási tippeket is találunk.

Forrás: People
Nyitókép: Michael Buckner/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: