Egy évtizeddel a feloszlásuk után, 2020-ban újra összeáll a Pussycat Dolls

Tánccsapatnak indult, majd a világ egyik legnépszerűbb csajbandája lett a Pussycat Dollsból. A csapat 2010-es feloszlása után a tagok idén úgy döntöttek, itt az ideje visszatérni!

Mostanság nincs hiány a reunionokból! Pár hete rebbent fel a hír, hogy a Jóbarátok egy rész erejéig újra összeáll, most pedig a Pussycat Dolls jelentette be, hogy 2020 áprilisában újra együtt fognak turnézni Nagy-Britanniában és Izlandon. A formáció 1995-ben alakult, bár akkor még csak tánccsoportként működtek. A csapat zenei pályafutása 2003-ban kezdődött, azóta olyan slágerekkel büszkélkedhetnek, mint a Don’t Cha, Buttons és a When I Grow Up. 2010-ben a banda feloszlott, Nicole Scherzinger pedig a szóló karrierjére fókuszált.

A mostani turné nem lesz teljesen olyan, mint a régiek, ugyanis az egyik alapító tag, Melody Thornton nem lép fel velük. Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar és Jessica Sutta még a turné előtt, bemelegítésként színpadra lép az X Factor Celebrity-ben, ahol egyébként jelenleg Scherzinger az egyik mentor.

Fotó: Chris Weeks/GettyImages

A reuniont állítólag a Spice Girls sikeres turnéja inspirálta. A csapat a 2020-as turné miatt egyáltalán nem izgul, sőt, nagyon várják. Nicole Scherzinger azt is elárulta, hogy szeretnek úgy dolgozni, hogy közben érzik, nagy a nyomás, mert ilyenkor igazán jól teljesítenek.

Nyitókép: Don Arnold/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: