Helló, Leó! Visszatért a divatba, amit vagy nagyon szeretsz, vagy kiráz tőle a hideg!

Ismét divat az állatminta! Mutatjuk a legmenőbb darabokat!

A visszatérő trapéznadrágos trend után már vártad, hogy mikor jönnek vissza az állatminták? Télen garantáltan trendi leszel, ha beújítasz egy dögös leopárddal!

Újra a csúcson van a leopárdminta, amit imádni fogsz télen! Vagy épp utálni? Egy kétségekkel teli világban kevés dolog tűnik biztosnak. Ám egyvalami fix: az állatminta sosem megy ki végleg a divatból! Újra és újra teret követel magának a divat mintapalettáján!

A dzsungelt idéző nyári stílus után kegyetlenül betört az idei téli szezonba az elfeledettnek hitt leopárd- és állatminták trendje! A hideg időszak és a mínuszok ellenére vad és életvidám maradhatsz az új sikknek köszönhetően. (Legalábbis, ami a külsődet illeti!)

Örökzöld divat, ami mindig újra és újra visszatér. Amikor már mindenki azt hiszi, hogy vége ennek a korszaknak, pár év múlva megint berobban a köztudatba. És mindenki, aki eddig fújt rá, szép lassan elkezd beszerezni magának egy-egy ilyen darabot, ha más nem, egy kiegészítőt, cipőt vagy táskát. Pedig már a régi időkben is híres sztárok és kultikus színésznők viselték előszeretettel az állatmintás holmikat, amelyeket persze extra stílusosan kombináltak.

Audrey Hepburn egyik nagy kedvence volt például az állatminta, de leginkább kiegészítők formájában, mint ez a zebracsíkos turbán.

https://www.instagram.com/p/BY88e8Kg85E/

Manapság szinte mindenhol láthatod a leopárdmintát: dzsekiken, kabátokon, nadrágokon, felsőkön, cipőkön és még szemüvegeken is!  De ügyelj, hogy hogyan hordod, hiszen ez az extrém stílus csak úgy néz ki jól, ha megy az összképhez! A klasszikus fekete és fehér színekkel kombinálva nem tudsz mellélőni, vagy válassz hozzá egy ütős kontrasztszínt!

Nézd meg az alábbi trendi cuccokat, amelyek azonnal #roarr hangulatba varázsolnak!

https://www.instagram.com/p/BqkM67ABNLX/

A  boltokban állatmintás tunikákkal, hosszú felsőkkel és egyberuhákkal is találkozhatsz, amelyeket télen is hordhatsz! 

https://www.instagram.com/p/BqpgjBygNjV/

Nagyon stílusos kollekciókat állíthatsz össze a megfelelő kiegészítőkkel is! Ha csak a cipődön viseled, akkor is ízléses hatást érhetsz el!

https://www.instagram.com/p/Bovimh9gVKK/

A kígyómintás táskával nem tudsz mellélőni! Még egy egyszerű ruhát is szuperül feldob! 

https://www.instagram.com/p/Bqu7uDfByZY/

Mit szólnál egy ilyen nadrághoz?

https://www.instagram.com/p/Bqp1SOmAM1v/

Ha jól áll a minta, próbálj ki egy hosszú ujjú felsőt!

https://www.instagram.com/p/BqpczajHvI2/

Hűha, egy leopárdmintás kabáttal garantáltan kitűnhetsz a tömegből! Ha megtalálod a megfelelő kiegészítőket, igazán különlegessé teheted az összképet.

https://www.instagram.com/p/BqfkuqNnFW3/

Az idei szezon legnagyobb őrülete a kígyóminta! Főleg, ha a csizmádon hordod! Ezt a legegyszerűbb kombinálni, rengeteg színhez és stílushoz passzol!

https://www.instagram.com/p/Bqxx4rDBeSf/

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is olvasd el:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: