Újra összeáll a Harry Potter szereplőgárdája: 2022-ben jön a különkiadás

A Harry Potter-filmek 20. évfordulója remek apropó volt, ahhoz, hogy Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint és a többi szereplő újra együtt dolgozzon. Ennek gyümölcse a Return to Roxforts különkiadás január 1-jén érkezik az HBO Maxra.

A legnagyobb Harry Potter-fanok már régóta álmodoznak egy roxforti osztálytalálkozóról, nem csoda, hogy mindenkit lázba hozott a hír, miszerint a szereplőgárda egy különkiadáson dolgozik. Óriási szenzáció, hogy tegnap végre hivatalosan is megerősítették ezeket a pletykákat. Most már biztos, hogy Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint, valamint nyolc másik, a filmadaptációk valamelyikéből ismerős színész is feltűnik a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (magyarul a Harry Potter 20. évfordulója: Visszatérés a Roxfortba) című produkcióban, ami 2022. január elsején debütál a HBO Maxon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés


„Ehhez még egyszer, utoljára használnom kell az időnyerőt” – írta Emma Stone az Instagram-oldalán, ahol a beharangozó kisfilmet is megosztotta. A Variety értesülései szerint a különkiadásban a szereplők a Warner Bros. stúdiójában ülnek össze, hogy vadonatúj, mélyreható interjúkon és beszélgetéseken keresztül elmeséljék a filmek elbűvölő alkotástörténetét.

A három főszereplőkhöz Ralph Fiennes (Voldemort), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Gary Oldman (Sirius Black), Imelda Staunton (Dolores Umbridge), Tom Felton (Draco Malfoy), James és Oliver Phelps (Fred és George Weasley), Mark Williams (Arthur Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom) és Evanna Lynch (Luna Lovegood) csatlakozik, hogy közösen idézzék meg J.K. Rowling mágikus világát

Forrás: Variety
Nyitókép: RTL Sajtószoba

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: