Újra összeáll a Vészhelyzet csapata

A világ egyik leghosszabban futó kórházi sorozata 1994 és 2009 között, 15 évadon át bilincselte a nézőket a TV elé. A hosszú kihagyás után a széria sztárjai idén végre úgy döntöttek, hogy a jó ügy érdekében ismét összehozzák a csapatot.

Nem győzzük kapkodni a fejünket, hiszen az elmúlt egy évben több ikonikus sorozat szereplőgárdája is úgy döntött, egy kis időre újra összehozzák a csapatot. A Szex és New York sztárjai (Kim Cattrallt kivéve) például úgy döntöttek, hogy még egy miniévadot leforgatnak, a Jóbarátok színészei pedig egy egészen különleges reunion epizódot készítettek el 2021 áprilisában. De végre örülhetnek a Vészhelyzet-rajongók is, hiszen hamarosan együtt láthatják kedvenc orvosaikat és nővéreiket.

Az ER csapata a Stars in the House című műsorhoz fog csatlakozni, méghozzá a jó úgy érdekében. A YouTube-on futó szériát ugyanis azzal a céllal álmodta meg Seth Rudetsky és James Wesley, hogy támogassák a The Actors Fund nonprofit szervezetet a koronavírus idején. A Vészhelyzet sztárjai közül George Clooney (Dr. Doug Ross), Noah Wyle (Dr. John Carter), Julianna Margulies (Carol Hathaway nővér) és Anthony Edwards (Dr. Mark Greene) már biztosan bejelentkeznek a beszélgetésre, de várhatóan több ismerős arc is felbukkan majd a csatornán. A hírek szerint a meghívottak listáján többek között Laura Innes (Dr. Kerry Weaver), Alex Kingston (Dr. Elizabeth Corday), vagy Goran Visnjic (Dr. Luka Kovač) neve is szerepel.

Az epizód egyébként A Föld napján, azaz április 22-én kerül adásba, így ezúttal a bevételeket a Waterkeeper Alliance nevű szervezetnek ajánlják fel. A dolog apropóját az adja, hogy a sorozat egyik színésznője, Gloria Reuben (Jeanie Boulet) mára a Waterkeeper Alliance elnöke. „Teljesen el vagyok ragadtatva attól, hogy újra együtt lehetek az ER-beli családommal, ráadásul egy olyan ügy miatt, ami közel áll a szívemhez” – mondta Gloria. „Folytatnunk kell a harcot a tiszta vízért, nemcsak A Föld napján, hanem egész évben!”

Forrás: E! Online
Nyitókép: NBC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: