Utánozd le az Eufória Cassie-jének bőrápolási rutinját 90 másodpercben!

A FOREO tippjeivel nem kell hajnalban kellened a sima, ragyogó arcbőrért!

Szeretnéd Cassie Howard hibátlan, finom bőrét, hajnali kelés nélkül elérni? Cassie friss és ragyogó arcszíne mindössze 90 másodperc alatt megtapasztalható a svéd FOREO ikonikus BEAR készülékével.

Ha még nem láttad az HBO Max-on futó ikonikus Eufória sorozatot, akkor bemutatjuk neked Cassie-t (Sydney Sweeney bámulatos alakításában), aki minden nap hajnali 4-kor kel, és egy nagyon durva és intenzív szépségápolási rutint vet be, hogy végre észrevegye a jóképű Nate Jacobs, akibe titokban szerelmes. Cassie meglehetősen széles spektrumú bőrápolási rutinja az arcmasszírozó eszközöktől a szérumok, maszkok tucatjáig mindent magában foglal.  Jó tudni, hogy ehhez hasonló eredményét, 90 másodpercbe(!) sűrítve a FOREO BEAR is hozhat, ráadásul nem kell hozzá hajnalba kelni munka előtt, vagy Cassie esetében, az iskola előtt! A BEAR rendszeres használatával az öregedés látható jelei csökkennek, a mikroáramos készülék pedig azonnal ragyogóvá varázsolja a bőrödet.

Fontos, a BEAR-t mindig tiszta bőrön használd – ideális hozzá például a vízbázisú SERUM SERUM SERUM, amely a mikroáramot a bőrfelszín felső rétegébe vezeti. Az Anti-Shock rendszernek köszönhetően a BEAR a legbiztonságosabb mikroáramos készülék a piacon, mivel méri a bőröd elektromos ellenállását, és ennek megfelelően állítja be a mikroáram erősségét a maximális biztonság és kényelem érdekében.

A bőrápolási rutin, amit Cassie is jóváhagyna

A világ első, FDA által jóváhagyott orvosi mikroáramos készüléke a mikroáram technológiájával csökkenti a finom vonalakat, ráncokat és a megereszkedett bőr látványát. A mikroáram személyre szabott bőrápolási rutint biztosít 5 különböző fokozaton, míg a T-Sonic pulzálások energetizálják a bőrt, hogy helyreállítsák a feszességét és rugalmasságát.

FOREO BEAR
FOREO BEAR (Fotó: Twincom PR Consultancy)

Ha még ismered a mikroáram működését, úgy képzeld el, mintha a bőröd naponta edzőterembe járna, hozzád hasonlóan, amikor a tested izmait formálod. Döntsd el, hogy reggel vagy este alkalmazod a kezelést; a BEAR minden esetben látható, hosszan tartó eredményeket hoz, természetesen abban az esetben, ha a készüléket huzamosabb ideig, rendszeresen használod! Amit azonnal megtapasztalhatsz, az finom ráncok csökkenése, a bőröd feszessége és a természetes ragyogás! Vagy egyszerűen fogalmazva – egy teljes, non-invazív arcplasztikát adó eszköz lesz a tiéd. Biztosak vagyunk benne, hogy Cassie is egyetért velünk!

Forrás: Twincom PR Consultancy
Nyitókép: HBO Sajtószoba

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: