Válassz környezetbarát lábbelit! 3+1 fenntartható cipőmárka

Nemcsak a divat számít, a bolygónk is!

Sosem késő változtatni, ha a környezetvédelemről van szó! Légy tudatos vásárló, de mostantól ne csak az élelmiszerek vagy a háztartási kiegészítők terén! Itt az ideje, hogy etikus divatfogyasztóvá válj! Segítünk!

Egyre vészjóslóbb hírek jönnek szembe mostanában, miszerint veszélyben van a Föld sorsa. Nem elég, ha lekapcsolod magad után a lámpát és heti háromszor a tömegközlekedést választod autó helyett, most tényleg nagyszabású változásokra van szükség!

Azzal is segíthetsz a környezeteden, ha fenntartható ruhadarabokkal és kiegészítőkkel töltöd fel a gardróbodat, cikkünkben összeszedtünk 3+1 cipőmárkát, amelynek megalkotói nemcsak a kényelmedre és a megjelenésedre, de a jövődre is gondolnak!

NES Shoes

Szilágyi Andrea 2004-ben alapította márkáját, a NES-t (Not Elsewhere Specified, azaz máshol nem pontosított). A brand szebbnél szebb kézzel készített, limitált szériás cipőkollekciókkal rukkol elő és ami a legfontosabb, hogy az egyes kreációk megalkotása során például növényi cserzésű vagy újrahasznosított bőrrel dolgoznak. A NES Shoes termékeit keresd a honlapjukon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NESshoes (@neslovesshoes) által megosztott bejegyzés,

Tender Toes

Grőbné Vadas Erika Tender Toes márkájának fő profilja kezdetben a babamokaszinok voltak, de 2018 óta már felnőtt topánokat is készítenek. Az egyes darabok az ananászszüretek során keletkezett melléktermékből, az ananász leveleinek erős rostjaiból: Piñatex®-ből állítják elő. A végeredmény pedig egészen lenyűgöző:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erika Vadas (@grobnevadaserika_tendertoes) által megosztott bejegyzés,

Tudj meg többet a márkáról itt!

Charlotte Woivré

Evezzünk a külföldi tervezők vizeire! Charlotte szemet gyönyörködtető luxuscipői kézzel készülnek. A lábbelik alapanyagaként az afrikai pálmafákról származó raffia szolgál, amely könnyen formálható, színezhető és rendkívül erős. A márka kreációi mára a világ különböző pontjain elérhetőek, de természetesen online is rendelhetsz!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charlotte Woivré (@charlottewoivre) által megosztott bejegyzés,

+1 Adidas

Az utóbbi években egyre több világmárka dobott piacra olyan kollekciót, amely valamilyen módon a környezettudatosságra fókuszál. Az Adidas UltraBOOST Uncaged Parley sorozata például óceáni hulladékokból készült, amelynek megalkotásában részt vett a Parley for the Oceans nevű környezetvédelmi szervezet is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?Supreme Balenciaga Assc Yeezy (@macpacker) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: Shutterstock/Mark Nazh

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: