Akár Valentin-napon is hódíthatsz ezzel a szolid manikűrrel

Klasszikus nude szín egy pici csillámmal

Nem vagy oda a Valentin-napi őrületért, mégis szeretnél egy kis romantikus hangulatot csempészni a napodba? Mutatok egy olyan manikűrt, ami nemcsak a szerelmesek ünnepére ideális, hanem az év többi napján is telitalálat lehet.

A Bálint-napról a legtöbb embernek a piros rózsák, a szívecskék vagy az ajándékdobozos motívumok jutnak az eszébe, sőt az ünnep fanatikusainak ilyenkor a körmeire is többnyire ezek a minták kerülnek.

Ha te inkább egy visszafogott verzióra szavaznál, akkor érdemes egy pillantást vetned erre a klasszikus variációra! Őszintén szólva én is igyekszem kerülni a feltűnőbb mintákat: minél szolidabb a manikűr, annál jobb, a színek kapcsán viszont gyakran alkalmazkodom az aktualitásokhoz. Nem rajongok a Bálint-napért, de attól még lehet ilyenkor (is) rózsaszínű a géllakkom:

Szolid szín, egy kis csillámmal megspékelve
Nem az a kimondott Barbie-köröm
Inkább nude, mint rózsaszín?
Remekül passzol a zöld színhez is

A gyűrűsujjra kerülő csillámlakk feldobja a rózsaszínt, de nem töri meg a letisztultságot. Enyhe babás hatást nyújt, de az én szememben ez még nem a tipikus Barbie-köröm. Te mit gondolsz, ez még belefér a hétköznapokon?

Írd meg a véleményed a woohoo@woohoo.hu-ra, vagy keresd ezt a posztot Facebookon, és kommentelj!

Ha tetszett a manikűr, nézd meg a többi ötletünket is:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: