4 Valentin-napi sminktipp, amit könnyen elkészíthetsz

5 perces sminkek a szerelmesek ünnepére

Igazítsd a sminkedet a Bálint-naphoz! Mutatunk pár ötletet, amit villámgyorsan elkészíthetsz.

Ki ne szeretne néhány extra bókot bezsebelni élete szerelmétől ezen a különleges napon? Ha lenyűgöznéd a pasid, vagy szimplán csak beújítanál egy, a megszokottól eltérő sminkkel, akkor válaszd a rózsaszín, a narancs, a piros, vagy a vörös árnyalatait! Ha te inkább a szájhangsúlyos make-upokra szavazol, akkor próbálj ki egy sötétebb tónusú rúzst! Amennyiben a természetesség híve vagy, szemezgess a nude sminkek közül!

Drámai hatás

https://www.instagram.com/p/BtdvijnAK1N/

Ha igazán lehengerlő szeretnél lenni, vess be egy sötét rúzst! Ebben az esetben a szemeidet inkább világos színekkel sminkeld.

Szolid báj

https://www.instagram.com/p/Bs0bVpXlE_c/

Egy nude sminkkel letisztult és ragyogó megjelenésed lehet. Ügyelj arra, hogy az ajkaid eredeti színéhez hasonló árnyalatot válassz, maximum két tónussal legyen sötétebb a saját színednél!

A klasszikus vörös

https://www.instagram.com/p/Btg-sdLAkJY/

Egy hozzád illő piros rúzzsal biztosan eléred a célod! Bronz vagy arany árnyalatú szemfestékkel vagy tusvonallal az igazi.

Nem szeretnéd, hogy a rúzsod elkenődjön vagy összefogja a fogaidat?
A rúzsozás elsőre egyszerűnek tűnhet, de valójában nem az. Egy jó ecsetre is szükséged lesz a tökéletes felvitelhez, és külön érdemes ügyelni arra, hogy ne kerüljön belőle a fogaidra. Összeállításunk segíteni fog abban, hogy elkerüld az ilyen jellegű bakikat! 

Gyümölcsös árnyalat

https://www.instagram.com/p/BtjRYvsl5bm/

Egy ilyen vibráló, bogyószínű rúzzsal azonnal odavonzod a tekinteteket az ajkaidra, ezért ennél különösen fontos, hogy szépen és pontosan vidd fel.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: