Egy Insta-worthy kiegészítő, aminek minden influenszer behódolt – Ezért a hajpántért rajong most mindenki

A hajpánt, aminél a méret a lényeg

A Prada 2019 tavasz-nyár kollekciójában a legnagyobb szenzációnak a különböző színű vastag, kipárnázott hajpántok számítottak. Ezek a kiegészítők azóta nemcsak az Instagramot, az egész világot meghódították!

Ma már nem kell különböző divatmagazinok lapozgatásával töltened az időd ahhoz, hogy képbe kerülj a legfrissebb divattrendekkel kapcsolatban. Elég, ha a kezedbe kapod a telefont és az Instagramot bújva, a kismillió influenszer közül felkeresed kedvenceid profilját. Hidd el, nagyjából 20 perc és teljesen képben leszel. Mi is felmértük a terepet és kiderült, hogy a véleményvezérek között nincs olyan, aki idén nyáron ne büszkélkedne valamelyik szelfijén egy feltűnő, vastag hajpánttal. És ha ők ezt viselik, akkor mindenkinek ezt kell, mert ez a menő – ha tetszik, ha nem, így működik ez a digitális világban.

Na, de honnan ez a nagy szerelem a különleges kiegészítők iránt? A válaszért 2018 szeptemberéig kell visszalapoznunk a divatbibliában, ugyanis ekkor mutatták be Milánóban a Prada 2019 tavasz-nyári kollekcióját. A 60-as évek és a szörfruházat inspirálta darabok mellett két kiegészítő is a reflektorfénybe került – a hatalmas méretű színes napszemüvegek és a padded headbands, azaz a párnázott hajpántok elöntötték a kifutót. Az 50 szettet felvonultató kollekció mindegyikéhez párosult egy szaténból készült, egyszínű, gyöngyökkel vagy strasszkövekkel díszített hajbavaló. Ami azóta hasonló egyeduralomra tört az utcai divatban és a közösségi média oldalakon is. Olyan influenszerek hódoltak be a trendnek, mint Camila Coelho, Leonie Hanne és Chiara Ferragni, sőt, már Katalin hercegnőt is lekapták egy fekete darabban.

Prada tavasz-nyár 2019 (Fotó: Yanshan Zhang/Getty Images)

Te is szeretnéd egy ilyen hajpánttal izgalmassá tenni a copfodat ezen a nyáron? Ma már rengeteg helyen beszerezheted a legkülönbözőbb vastag, kitömött hajbavalókat. Az ASOS-on és az Etsy-n néhány ezer forintért elérhetők, de ha egy eredeti Pradára vágysz, akkor egy picit mélyebbre kell nyúlnod a pénztárcádban. Íme néhány példa, hogyan viselik a leghíresebb influenszerek saját hajpántjukat:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leonie Hanne (@leoniehanne) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

catherine cohen (@catccohen) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CAMILA COELHO (@camilacoelho) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chiara Ferragni (@chiaraferragni) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lele Sadoughi (@lele_sadoughi) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: Creative Lab/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: