Vége a találgatásoknak: előkerült Katalin hercegné – videó

Elképesztő történetek keringtek a királyi család rajongói között arról, hová tűnt az elmúlt hónapokban Katalin hercegné és mi vár a monarchiára a jövőben. Mindenki megnyugodhat: Katalin él és virul.

Vilmos herceg megcsalta Katalint, a szeretője gyermeket vár. Válik az álompár. Katalin hercegné plasztikai műtéten esett át. Kómában van. Sőt, igazából meghalt. Az összeesküvés-elméleteknek a közösségi médiában semmi sem szabhatott határt az elmúlt hónapokban, még a palota hivatalos közleményei vagy azok „spontán“ paparazzi-fotók sem, amikkel finoman próbálták jelezni: a hercegné bizony él és semmi mást nem tesz, mint az előzetes terveknek megfelelően családja körében lábadozik.

Merthogy (ha valamilyen csoda folytán lemaradtál, akkor elmondjuk) a trónörökös felesége tavaly karácsonykor mutatkozott utoljára nyilvános eseményen, az év eleji hasi műtétjét követően – részben Vilmos herceggel együtt – visszavonult a közéleti tevékenységétől. Persze, ennek nem kellett volna meglepetést okoznia, a palota ugyanis előre lekommunikálta, hogy Katalint bizony egy darabig senki ne keresse, húsvét után tér majd csak vissza a publikum elé. A mai, online világban azonban nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy valaki ténylegesen el tudjon tűnni a szemünk elől, s egy hírmorzsa se kerüljön ki a közösségi médiába arról, mi történik a zárt ajtók mögött. Főképp úgy, hogy III. Károly eközben nyíltan beszélt saját rákbetegségéről. Így már nem is meglepő, hogy az internet információra (és persze némi drámára) kiéhezett népe elkezdte saját konteóival kitölteni az űrt.

 

Az is igaz, hogy az elkapott, pixeles fotókban – amik az utóbbi hetekben a pletykákra reagálva bejárták a világsajtót – nem véletlenül nem bíztak meg maradéktalanul az emberek, kiváltképp azok után, hogy az anyák napjára kiadott képről kiderült, hogy Photoshop áldozata lett. Ezt pedig már nem csak az internetes trollok állították, de a szakértők is bebizonyították, így végül maga a királyi család is kénytelen volt elismerni, hogy manipulált fotót tettek közzé a hercegnéről és gyermekeiről. Egészen pontosan Katalin volt az, aki elvitte a balhét: nevével fémjelezve jelent meg egy hivatalos bocsánatkérés, ami, valljuk be, nem segített a hallgatásba burkolózó palota megítélésén. 

Azonban végre megnyugodhat mindenki, hétvégén ugyanis előjött rejtekhelyéről a hercegi pár, s egy laza séta keretében életjelet adott magáról. Az otthonuktól nem messze eső The Windsor Farm Shopba gyermekeik nélkül érkeztek vásárolni, és csak úgy, egy laza szettben megmutatták magukat a helyieknek. Erről a hétköznapi szituációról pedig teljesen véletlenül egy videófelvétel is készült, hogy ne kelljen a Photoshop bizonyítékait keresgélnünk. (Mondjuk, a mesterséges intelligencia korában…)

A TMZ által közzétett felvételen nagyon úgy fest, hogy Katalin hercegné jól van, így a rajongók is hátradőlhetnek egy kicsit, hogy nem kell elbúcsúzniuk a királyi család méltán legnépszerűbb tagjától. Katalin pedig talán nyert még néhány nyugodt napot családja körében, mielőtt teljes pompájában, a tökéletességet hirdetve vissza kellene térnie a kamerák kereszttüzébe. Ha ennek a feladatnak a súlyába belegondolunk, nem is sajnáljuk tőle ezt a néhány hónap szabit, amit kiíratott magának az év elejére. 

 

Forrás: TMZ
Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: