Végre itt van a Harry Potter különkiadás előzetese!

A Harry Potter 20. évfordulójára készült különkiadás trailere legalább annyira varázslatos és hangulatos, mint azt a novemberi hírek hallatán sejthettük. Szinte biztos, hogy fantasztikus kalandnak nézünk elébe.

Visszatérés Roxfortba címmel debütál január 1-jén az HBO Max műsorán az a Harry Potter különkiadás, ami a széria első képkockáinak évfordulóját ünnepli. Méghozzá a huszadikat! Hihetetlen, ugye? A legtöbb rajongó a mágia és a bűbáj képzeletbeli tanoncaival együtt nőtt fel. A Halál Ereklyéinek befejező epizódjával pedig sokakat elfogott az érzés, hogy valami végleg véget ért. Nemcsak a kedvenc karaktereiktől és a varázslóvilág izgalmas kalandjaitól kellett könnyes búcsút venniünk, hanem a saját gyerekkoruktól is. Éppen ezért olyan elképesztő, hogy a régi stáb újra összeállt, és elhozzák nekünk a Roxfort mesebeli hangulatát. És még ki tudja, mi mindent  tartogat számunkra ez a különleges adás!

Az már biztos, hogy a Harry Potter sorozat sztárjait viszontláthatjuk a képernyőn. Vajon ki ne szeretne ennyi idő elteltével újra találkozni Emma Watson-nal, Daniel Radcliff-fel vagy a főgonoszt alakító Ralph Fiennes-szal? Habár egyelőre csak egy röpke előzetes jelent meg a várva várt reunionról, a rajongók érzéseit biztosan nem hagyják érintetlenül a látottak. Robbie Coltrane (Hagrid) és Matthew Lewis (Neville) kézhez kapnak egy roxforti meghívót, míg egy női alak, talán épp Emma Watson (Hermione) a 9 és ¾-ik vágánynál sétál. A híres vonaton pedig Mark Willis (Weasly papa) is feltűnik.

A Visszatérés a Roxfortba január 1-jén érkezik. Kell ennél több, hogy varázslatosan induljon az új esztendő?

Forrás: CNN
Nyitókép: RTL Sajtószoba

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: