Végre teljes a Jóbarátok-csapat az Instagramon

Végre a sorozat Chandler Bingje is regisztrált!

Matthew Perry megváratta a rajongókat, a Jóbarátok főszereplői közül ő volt az egyetlen, akinek nem volt Instagramja. A színész most végre regisztrált, és szinte azonnal több ezer követője lett. Nem csak a rajongók örültek neki.

2019 októberében Jennifer Aniston felrobbantotta az internetet, amikor végre regisztrált az Instagramra. Ráadásul az első fotója egy Jóbarátok-reunion volt. Nem csoda, hogy a rajongók imádták… Azóta több ilyen kép is készült, de a csapat mégsem volt teljes a közösségi oldalon, ugyanis a hat főszereplő közül (Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Cudrow, David Schwimmer, Matthew Perry, és Matt LeBlanc) egyedül a Chandler Binget alakító Matther Perry-nek nem volt profilja.

Nemcsak a rajongók örültek annak, hogy a színész végre regisztrált, hanem színésztársai is. A sorozatban Phoebe Buffay-t alakító Lisa Kudrow örömében megosztott egy közös képet Perry-vel, ami természetesen tarolt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Finally!!! Yay!! Can’t believe my eyes MY EYES Welcome to Instagram @mattyperry4 #friendsforlife

Lisa Kudrow (@lisakudrow) által megosztott bejegyzés,

„Végre! Igen! Nem hiszem el! A szemem, a szemem! Üdvözöllek az Instagramon!” – írta a színésznő a képhez, amit már több, mint kétmillióan kedveltek, és a rajongókon kívül például Jennifer Aniston, és Courteney Cox is kommentelt. Matthew Perry bár még egyetlen képet sem posztolt, de már most 1,8 millió követője van.

A Jóbarátok című sikersorozatnak 10 évada készült 1994 és 2004 között. Bár a készítők annak idején megállapodtak, hogy soha többet nem lesz új rész, most mégis tárgyalnak a folytatásról. A 25 éves sorozat népszerűsége töretlen, idén tavasszal egy könyv is megjelenik a kulisszatitkokról A Jóbarátok-generáció címmel.

Nyitókép: Jeff Kravitz/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: