Victoria Beckham egy retró videóval vallott szerelmet férjének

Victoria Beckham a napokban egy nagyon aranyos videót posztolt az Instagramra. A régi felvételen azt kérdezték férjétől, David Beckhamtől, hogy mivel varázsolta el Victoria. A válasza pedig egyszerűen tökéletes volt.

A régi felvétel még a sztárpár kapcsolatának elején készülhetett. Az interjú során a fiatal focistától többek között azt is megkérdezték,  hogy miért szeretett bele Victoriába. „Nem tudok rámutatni egyetlen dologra. Mindenért, az egész csomagért” – mondta, miközben szerelmére mosolygott. Nem ez az egyetlen kedves jelenet a videóban: nem sokkal később David azt mondja, hogy ideje indulniuk. Erre Victoria megkérdezi, hogy azért akar-e menni, mert unalmasnak találja. „Nem drágám, te csodás vagy, csak fáradt vagyok” – válaszolja a focista, és megölelik egymást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

So sweet! I love u @davidbeckham x

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

 Természetesen David reagált felesége kedves posztjára, kommentben viccelődött az akkori öltözékén. Egyébként még a nyáron, a 20. házassági évfordulójukon a focista is megosztott néhány aranyos közös képet az Instagram oldalán. A régi fotókon kívül egy családi képet is feltöltött, amin az összes gyerekükkel együtt szerepelnek. „WOW 20 év! Nézd, mit alkottunk! Nagyon szeretlek” – írta akkor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WOW 20 years , look what we created ♥️ Love you so much ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ♥️

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Nem is csodálkozunk a sok kedves és szerelmes poszton, David és Victoria megismerkedésének története is igazán romantikus. A Spice Girls egykori énekesnője elárulta, hogy egy Manchester United rendezvényen találkoztak először, akkoriban pedig David még nem volt a kezdőcsapatban, csak később lett sztárfocista. Azon az estén úgy érezték, hogy sok a közös kettőjükben, végül el is kérte Victoria számát. 1999-ben házasodtak össze, az esküvőjükön már ott volt legidősebb gyerekük, Brooklyn. Azóta David visszavonult, és Victoria nem ragad többet mikrofont, helyette igazi szenvedélyével, a divattal foglalkozik. Négy közös gyerekük van, és 20 év után ugyanúgy szeretik egymást, mint az elején.

Nyitókép: Joe Maher/BFC/Getty Images

Legnépszerűbb cikkek: