Ismét megválasztják a világ legcukibb mentett kutyáját: szavazz te is a kedvencedre!

Több ezer nevezett kutyus közül végre megvan a 10 döntős. Közülük az lesz a világ legcukibb mentett kutyája, aki a legtöbb szavazatot kapja. Már mutatjuk is a négylábú finalistákat, és azt, hol és hogyan szavazhatsz a kedvencedre.

Ha teljesen odavagy a kutyusokért, és szívügyednek tekinted, hogy a menhelyekről sok kis négylábú találjon új, szerető otthonra, akkor szinte biztosan hallottál vagy olvastál már a világ legcukibb mentett kutyája versenyről. Ezt a People magazin hirdeti meg minden évben, és talán mondanunk sem kell, hogy kutyusok ezreit nevezik be a szerető gazdik szerte a világból. Ezt a rengeteg beérkező fotót és történetet szűrik meg a magazinnál, hogy kiválasszanak 10 döntőst, akikre az olvasók szavazhatnak.

Hogy ez mennyi vitával jár a szerkesztőségen belül, arról mi nyilván semmit sem tudunk, de el sem tudjuk képzelni, milyen nehéz lehet tíz döntősre redukálni ezt a cukiságáradatot. Az viszont tény, hogy ígéretéhez híven a magazin augusztus 31-én megmutatta a finalistákat, akikre szeptember 28-ig lehet szavazni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Mit nyer a győztes?

A verseny abszolút első helyezettjét, a Grand Prize Winnert október 12-én hirdetik ki. A legszerencsésEBb fotózással, a People magazinban és a lap weboldalán való szerepléssel és egy évre elegendő táppal lesz gazdagabb, a verseny főszponzorának köszönhetően. De ennél is sokkal többet jelent, hogy egy 1000 dolláros adományról döntheti el, melyik állatvédő szervezet számlájára kerüljön. Tehát nemcsak a győztesnek jelent majd elismerést, hanem egy szervezetnek is segítséget ad.

Nem mellékesen pedig a verseny azért is fontos, mert minden évben megmutatja, milyen cuki kutyusok várják a menhelyeken, hogy valaki végre örökbe fogadja őket.

Nézd meg a döntősöket és szavazz, ki legyen a világ legcukibb mentett kutyája 2022-ben!

Ide kattintva végignézheted a döntős kutyusok képeit egyenként, pici infóval mindenkiről. Kiderül például, hogy az ötéves Abbey-nek 6 kölyke született, mielőtt örökbe fogadták, vagy hogy a 11 éves Gordonnak azért segítik kerekek a közlekedését, mert korábban elütötte egy autó. De megtudhatod, hogy Merle a kutyavilág Ryan Reynolds-a a családja szerint.

És persze, nem maradnak el a szívmelengető részletek sem: Koda segített a gazdájának legyőzni a kutyáktól való félelmét, Tiny Tim pedig arra inspirálta a gazdiját, hogy állatorvos legyen.

Ha végignézted a 10 cuki fotót, itt tudsz szavazni.

Forrás: People.com
Nyitókép: Georgijevic / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: