Vilmos herceg egy tündéri történettel bizonyította, mennyire hétköznapi életet élnek a gyermekei

Diana idősebb fia és Kate Middleton mindent megtesz azért, hogy György, Sarolta és Lajos napjai éppen úgy teljenek, mint bárki másnak a korosztályukból.

Ugyan Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné a hivatalos kötelezettségeik miatt gyakorlatilag a fél életüket a kamerák kereszttüzében élik, arra azért nagyon vigyáznak, hogy gyermekeiket megóvják a reflektorfénytől – ameddig csak tudják. György, Sarolta és Lajos csak egészen kivételes alkalmakkor jelenik meg a nyilvánosság előtt (például amikor David Attenborough-val csevegnek) és új fotókat is leginkább a születésnapjukon láthatunk róluk. Ez a döntésük természetesen egyáltalán nem meglepő, hiszen korábban Vilmos édesanyja, Diana is arra törekedett, hogy a lehető legátlagosabb gyermekkort biztosítsa a fiainak.

Cambridge hercegének egyik legfrissebb interjúja pedig pontosan azt bizonyítja, hogy György, Sarolta és Lajos pontosan olyan életet él, amilyet a nagymamájuk is kívánhatott volna nekik. Függetlenül attól, hogy éppen sorban állnak a brit trónért, éppen úgy telnek a napjaik, mint bárki másnak a korosztályukból. „Lenyűgöz, mennyire örökölték a gyermekeim a családom zeneszeretetét” – nyilatkozta Vilmos. „Reggelente sokszor óriási vita robban ki Sarolta és György között amiatt, hogy melyik dalt hallgassák meg” – mesélte Anglia leendő királya, aki a konfliktust úgy oldja meg, hogy egyik nap a fiának, a következőn a lányának kedvez.

Waka waka, eh eh

Vilmos azt is elárulta, hogy Sarolta ilyenkor általában a balettruhájában rohangál a konyhában, öccse, Lajos pedig megpróbálja utánozni őt. „Rengeteg csípőmozgás történik ilyenkor… Elképesztően boldog pillanat látni a gyerekeket, amint élvezik a táncot, az éneklést és hogy egyszerűen csak szórakoznak.” A kicsik egyik nagy kedvence egyébként most Shakira 2010-es világslágere, a Waka Waka (This Time for Africa), de Vilmos megmutatta már nekik a The Best című dalt is Tina Turnertől, ami Dianára emlékezteti őt.

„Amikor fiatalabbak voltunk, Harry és én bentlakásos iskolába jártunk. Az édesanyám mindenféle számot bekapcsolt, hogy elűzze a szorongást, amiért vissza kell mennünk a suliba” – mondta. Lady Di lejátszási listáján szerepelt Tina Turner klasszikusa is, amire Vilmos máig örömmel emlékszik vissza és szívesen hallgatja. „Ültem a hátsó ülésen, énekeltünk, ez egy igazi családi pillanat volt… Ha meghallgatom, azonnal eszembe jutnak a közös autóútjaink és számtalan emlék az édesanyámról.”

Forrás: E! Online
Nyitókép: Pool/Max Mumby/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: