Visszatérhet a képernyőre a Jóbarátok

Jennifer Aniston okkal posztolta azt a közös képet

25 év után visszatérhet a képernyőre a sikersorozat, a Jóbarátok. Kiderült, hogy az eredeti szereplők és a készítők már tárgyalnak a folytatásról.

Felrobbantotta a netet, amikor nemrég Jennifer Aniston regisztrált az Instagramra, és feltöltött egy közös képet barátaival, egykori kollégáival, vagyis a Jóbarátok főszereplőivel. Azt hittük, csak egyszerű nosztalgiázás, de kiderült, hogy azóta tárgyalnak a sikersorozat folytatásáról. Jelenleg még nincs konkrét megállapodás, de az biztos, hogy a hat főszereplő közül (Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Cudrow, David Schwimmer, Matthew Perry, és Matt LeBlanc) mindenki benne lenne a dologban, sőt a sorozat készítői sem zárkóznak el az ötlettől, David Crane és Marta Kauffman is részt vesznek a tárgyalásokon.

Jóbarátok
Fotó: David Hume Kennerly/Getty Images Entertainment

Az már biztos, hogy a 25 éves sorozat 2020-tól elhagyja a Netflixet, ugyanis az új HBO Max megvette a jogokat. Elég sokba került: ötéves megállapodást kötöttek, és évente 85 millió dollárt kell majd fizetniük a sorozat sugározásáért a tulajdonosoknak. Ha lesz folytatás, akkor az is az HBO Max-on lesz elérhető. A Jóbarátoknak 10 évada készült 1994 és 2004 között, és kezdetben az NBC-n adták a részeket.

Érdekesség, hogy a főszereplők és a készítők éveken át ragaszkodtak ahhoz, hogy a folytatás soha ne történhessen meg, mert az mindent elrontana. De úgy látszik, soha ne mondd, hogy soha. „Nem egy újraegyesülést akarunk csinálni, nem ugyanott akarjuk folytatni, hiszen a sorozat arról szólt, milyen az, amikor a barátaid jelentik a családot” – mondta nemrég Marta Kauffman. David Crane hozzátette, hogy olyanra sikerült a sorozat, amilyenre szerették volna.

Szerző: Horváth Sára
Nyitókép: David Hume Kennerly/Getty Images

(via)

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: