Visszatérnek az Átkozott boszorkák!

Úgy tűnik, hogy Nicole Kidman és Sandra Bulluck mindketten visszatérnek egyik ikonikus szerepükhüz, hiszen az 1998-as Átkozott boszorkák huszonhat év után kap folytatatást.

A Warner Bros nemrégiben bejelentette ugyanis, hogy elkészítik a mára igazi halloweeni klasszikussá vált romantikus vígjáték második részét. Külön köszönjük nekik, hogy a szereposztást illetően pedig nem is hagytak minket sokáig kétségek közt örlődni, hiszen azt is elárulták hogy Sandra Bullockkal és Nicole Kidmannel is tárgyalásokat folytatnak az Átkozott boszorkák kapcsán. Az Oscar-díjas színésznők tehát ismét az Owens-nővérek bőrébe bújhatnak.

Átkozott boszorkák

Az Alice Hoffman 1995-ös azonos című regényéből adaptált első filmben Bullock és Kidman Sally és Gillian Owens boszorkánytestvéreket játszották, akik a mágikus képessegeik ellenére sem boldogultak egykönnyen. A történek szerint ugyanis hiába van birtokukban a varázslás képessége, hiszn egy szörnyű átok is sújtja őket. Azt a férfit ugyanis, aki beleszeret a család nőtagjaiba, idő előtt éri a halál. A lányok ezt mind másként dolgozták fel. Sally távol tartotta magát a szerelemtől, míg Gillian csak úgy falta a férfiakat. A bonyodalmat utóbbi jelentette, ugyanis miután Bullock (véletlenül) bedrogozta és megölte Kidman bántalmazó exbarátját (Goran Višnjić), kénytelenek volt azt mágia segítségével feltámasztani. A nekromancia azonban még sosem szült semmi jót, így a halottidézés ezúttal sem volt a lehető legjobb ötlet.

… és most

A rajongók vasárnap kezdtek el találgatni az Átkozott boszorkák folytatásáról, amikor a Warner Bros éjfélkor egy bejelentést tett a TikTokon – utalva az első film „éjféli margarita” jelenetére –, hogy a film mostantól digitálisan elérhető és streamelhető a Max felületén. Azonban az még csak a kezdet volt, hiszen a nagy hírt hétfő reggelre tartogatták. Akkor érkezett ugyanis a hivatalosan hír, hogy készül az Átkozott boszorkák 2. A projekthez pedig sokan vissza is tértek, hiszen a forgatókönyvet Akiva Goldsman írja, míg Bullock és Kidman várhatóan Denise Di Novi mellett producerként is részt vesznek benne. Ők mind dolgoztak az első, 1998-as filmen is, így valószínű csalódni most sem fogunk. Korábban a Max egyébként egy előzménysorozatot tervezett készíteni „Rules of Magic” címmel, ami szintén Alice Hoffman 2017-ben megjelent, azonos című regényére támaszkodott volna. Az ötlet jó volt, viszont a projekt akkor elveszett Hollywood éterében. Azonban a rajongók talán jobban is örülnek a most bejelentett hírnek.

Fotó: IMDb
Forrás: Variety

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: