Tündérien vicces történetet mesélt el a gyermekeiről a Másnaposok sztárja, Zach Galifianakis

Az Emmy-díjas színész a legújabb filmje, a Hibás Ron kapcsán adott interjút, amiben elmesélte, hogy mit - nem - tudnak a karrierjéről a kisfiai.

Zach Galifianakis a Másnaposok filmekkel robbant be Hollywoodban, és ugyan azóta már két Emmy-díjjal is elismerték a munkásságát, vannak, akik még mindig nem tudják, hogy színészettel foglalkozik. Hiszed vagy sem, de éppen a sztár gyermekeiről van szó, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy az apjuk a szórakoztatóiparban dolgozik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Hangover (@thehangovermovie) által megosztott bejegyzés

A skót és görög felmenőkkel büszkélkedő komikus legújabb filmje, a Hibás Ron (Ron’s Gone Wrong) kapcsán adott interjút az Entertainment Tonightnak, amiben elárulta, milyen kép él róla a Quinn Lundberggel közös fiai fejében, akik most négy és hétévesek. „Azt hiszik, hogy könyvtáros vagyok valahol. Nem is tudják” – mesélte. „Azt gondolják, hogy segédkönyvtárosként dolgozom.”

Így tehát a gyerkőcök az apukájuk legismertebb munkáját, a Másnaposok trilógiát sem ismerik, és Zach Galifianakis szerint ez valószínűleg később sem változik majd. „Egyszerűen csak letagadom. Azt fogom mondani, hogy nem tudom, miről beszélnek. Semmi közöm ahhoz a filmhez” – jelentette ki. Na persze a fiúk egyszer majd biztosan rájönnek arra, hogy az apjuk ismert színész, de Zach szeretné megőrizni az ártatlanságukat, amíg lehet. „Még csak gyerekek.”

A sztárt egyébként sokan megállítják amiatt, hogy a gyermekük imádja a Másnaposok mozikat. „Én meg ilyenkor azt gondolom, borzalmas szülők. A fiaimnak kicsit még meg kell érniük, mielőtt ezt látják.”

Forrás: People 
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: