Channing Tatum újra szerelmes, ráadásul nem is akárkibe bolundult bele

Hetek óta arról szólnak a hírek, hogy a Magic Mike-filmek sztárja egy közös munka során összemelegedett Zoë Kravitz-cel, aki éppen rendezőként próbálgatja a szárnyait... A Met-gála óta pedig mindenki biztosra veszi a kapcsolatukat.

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Met-gála a divatvilág egyik legjelentősebb eseménye, a sztárok itt viselt outfitjeiről pedig hetekig (vagy akár évekig) cikkeznek. Azonban ezúttal nemcsak a lélegzetelállító vagy éppen röhejes szettek miatt került be a hírekbe a rendezvény, hanem azért is, mert ez az este lehet a bizonyíték arra, hogy Zoë Kravitz és Channing Tatum valóban egy párt alkotnak.

Zoë Kravitz és Channing Tatum
Zoë Kravitz és Channing Tatum (Fotó: James Devaney/Getty Images)

A két sztár kapcsolatáról szóló pletykák augusztusban robbantak ki, amikor a lesifotósok elcsípték őket New Yorkban biciklizés, sétálgatás vagy kávézás közben. De annak ellenére, hogy ezek egyértelműen nem szakmai találkozónak tűntek, egyetlen képről sem lehetett megállapítani, hogy több van közöttük barátságnál. Egy hozzájuk közel álló (és természetesen anonim) forrás pedig azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy Zoë és Channing elválaszthatatlanok egymástól és tagadhatatlan, hogy vonzódnak egymáshoz.

Új álompár született Hollywoodban?

A már említett Met-gálán ugyan nem kézen fogva láthattuk őket, de például ugyanazzal a stylisttal, Andrew Mukamalttal készültek az estére, ráadásul a Vogue fotósának sikerült lekapnia őket együtt. Sokak szerint Daniel Arnold felvétele igazolja a románcukat, hiszen ez éppen egy olyan átlagos, párok közötti pillanatnak tűnik, amikor a férfi vigyáz a szerelme retiküljére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Sőt, Alicia Keys Instagramján is mindketten felbukkantak…

Zoë Kravitz és Channing Tatum
Zoë Kravitz és Channing Tatum (Fotó: Instagram/@aliciakeys)

„Rengeteg időt töltenek együtt és nagyon jól szórakoznak” – jelentette ki az E! News forrása. „Nem egyszerűen közeli barátok vagy munkatársak. A kapcsolatuk szintet lépett.” Eredetileg Zoë rendezői debütálása kapcsán ismerkedtek meg, korábban nem beszéltek. A Pussy Island című thriller főszerepét ugyanis a színésznő kifejezetten Channingre írta, mert a Magic Mike-filmek megnézése után az az érzése támadt, hogy a férfi igazi feminista. „Zoë szerint Channing mind színészként, mind magánemberként megkomolyodott. Channing azért kedveli őt, mert független, szókimondó és okos” – állítják a bennfentesek.

Zoë egyébként 2021 januárjában nyújtotta be a válópert, házassága Karl Glusmannal alig másfél évig tartott. Channing pedig egy ideje már se veled se nélküled viszonyt folytatott Jessie J-vel, de az énekesnő 2020 októberében az Instáján megerősítette, hogy szingliként vészeli át a pandémiát. A színész ezelőtt 10 évig Jenna Dewan férje volt, kislányuk, Everly már 8 éves.

Forrás: Harper’s BAZAAR/ELLE/People/E! News
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: